Het schoonmaken van je auto is ons op het lijf geschreven. Van het wassen en beschermen van de lak tot het stofzuigen en reinigen van interieur. Zo kunnen wij zelfs Rooklucht uit de auto verwijderen. Wel zo prettig als je net een auto hebt gekocht waarin gerookt is of wilt verkopen. Zo kun je bij ons gebruikmaken van de premium service. Waarbij wij het wassen van de auto aan de buiten en binnenkant uit handen nemen.

En dat alles terwijl je geniet van een heerlijke kop koffie en onze lachende gezichten. Want wij doen alles met een glimlach! Waarbij je aan het einde van de rit echt verzekerd bent van een heerlijk ruikende en schone auto die er weer even tegenaan kan.

Zelfs rooklucht verwijderen wij

Wordt er in een auto gerookt? Dan ruik je dit natuurlijk direct. Als je de rooklucht zelf uit de auto wilt verwijderen is dit een groot karwei. Waarbij je de geur vaak nog lang blijft ruiken na de schoonmaak. Gelukkig zijn wij hier helemaal op ingesteld en kunnen rooklucht uit auto verwijderen. Op een doeltreffende manier zodat je er echt helemaal niets meer van ruikt.

Bij carwash360.nl ben je er dus van verzekerd dat je met een auto die er niet alleen als nieuw uitziet maar ook ruikt de weg op kunt.

Mogelijkheden en korting

Ook aan vaste klanten hebben wij bij carwash360.nl gedacht met de waspas. Waarbij je niet alleen de vertrouwde service van onze wasstraat geniet. Maar ook nog eens flink kunt profiteren van leuke kortingen en acties. Daar zijn wij natuurlijk bijzonder trots op. En dan hebben wij het over de vaste klanten die elke keer opnieuw voor onze vertrouwde en hoge kwaliteit kiezen.

Wil je ook een auto waarbij het lijkt of deze direct uit de showroom komt? Wij helpen je er graag bij, zijn er goed in en beloven je kwaliteit.

Door 123info