Ze zijn er nog tegenwoordig, mannen die gaan trouwen met hun vrouw. Het is een steeds zeldzamer wordend fenomeen om te trouwen. Maar gelukkig heb je in een vriendengroep altijd een paar vrienden die het avontuur nog aandurven. Voor die vrienden heb jij wel de verantwoordelijkheid om de laatste dag (of week) als vrijgezel goed te vieren. Daarom zijn vrijgezellenfeesten in het leven geroepen. Maar hoe organiseer je nou een leuk vrijgezellenfeest? Dat vertellen wij jou in dit blog!

De beste tips voor een vrijgezellenfeest

Er zijn een aantal categorieën wat het succes van een vrijgezellenfeest bepaald. Wij zetten het onder elkaar.

1.     Nodig alleen de beste vrienden uit

Op een vrijgezellenfeest trek je een hele dag met elkaar op. Het is daarom belangrijk om voornamelijk goede vrienden van elkaar uit te nodigen. Zo houd je de dag gezellig en voorkom je onenigheid onder elkaar.

Vergeet geen familie uit te nodigen. Een vrijgezel heeft misschien een gezellige neef of zwager die deze dag zeker niet moet missen. Kijk wel goed of hij in de groep past en maak daarop je overweging.

2.     Trek de vrijgezel een leuk pak aan

Een vriendengroep met mannen is ook maar een simpele vriendengroep. Je maakt de dag pas echt uniek als je de vrijgezel compleet voorschut zet in een leuke outfit. Denk dan aan een bananenpak of vrouwen bikini. Je kan het zo gek niet bedenken en je mag het hem aan laten doen.

Pas wel op met voetbal kleding en in welke stad je het feest gaat houden. Bedenk of je niet in een rivaliseerde stad bent van de voetbalclub.

3.     Organiseer een leuke activiteit

Op een vrijgezellenfeest moet er ook een activiteit worden gedaan. Probeer iets unieks te doen, boerengolf of paintballen is wel erg afgezaagd tegenwoordig.

Een nieuwe activiteit die veel wordt gedaan en ook heel goed past in een mannengroep is het zelf brouwen van bier. Bestel een bierbrouw pakket of bestel er meerdere en houd een wedstrijdje wie het lekkerste bier kan brouwen. Een bierbrouw pakket bevat alle materialen die je nodig hebt om het bier te brouwen en dat maakt het wel zo makkelijk. Je kunt ook zelf gaan naar de materialen maar dat is wat meer werk, maar uiteraard ook mogelijk.

4.     Zorg voor voldoende hydratatie

Hydrateer goed op zo’n. En met hydrateren bedoelen we niet je water gehalte op peil houden. Nee, zuip je helemaal de onwetendheid in. Bepaal een tempo, elk half uur een blik bier bijvoorbeeld. Op deze manier hou je het tempo er goed in en voorkom je een nuchtere vrijgezel. Dat moet absoluut voorkomen worden.

Door 123info