Van plan om binnenkort te gaan trouwen? Dan is trouwen op het strand absoluut de moeite waard om eens te overwegen. Het strand heeft namelijk veel te bieden als het om trouwen gaat. Voor veel stellen is het de ultieme trouwbeleving waar wij natuurlijk heel graag vorm aan geven. Wanneer je aan het strand gaat trouwen is het natuurlijk aan jezelf waaraan je trouwerij moet voldoen. Aan alle wensen kan namelijk vorm worden gegeven op een eigen en unieke manier die je nergens anders tegen zal komen.

Wat bijzonder is aan trouwen op het strand blijft natuurlijk het uitzicht. Het heeft je heel veel te bieden en dat is absoluut wat waard.

Kies voor een prachtig strandpaviljoen

Bij strandpaviljoen Timboektoe ben je verzekerd van een warm ontvangst gedurende het hele jaar. Zo zorgen wij niet alleen voor een onvergetelijke trouwdag aan het strand maar ook voor genieten met een glimlacht. Wat is er niet mogelijk bij ons. Want je kunt terecht voor een bedrijfsuitje op een unieke locatie tot trouwen op het strand.

Als er wat te vieren is kun je bij ons terecht. Zo huur je in een handomdraai je eigen en unieke strandpaviljoen en ben je verzekerd van het ultieme strandgevoel met alles erop en eraan. Van een mooie aankleding die past bij de omgeving tot heerlijke gerechten, ideaal voor een zakelijk uitje of trouwen. Eigenlijk voor alles waar jij een unieke draai aan wilt geven.

Strand en zee, daar wordt je gelukkig van.

Nog meer reden om voor ons strandpaviljoen te kiezen! Want van het mooie strand en een geweldig uitzicht op de zee wordt je hartstikke gelukkig. Een van de redenen dat wij sinds jaar en dag de mooiste feesten mogen organiseren en keer op keer de leukste reacties van klanten krijgen. Het is nu eenmaal een ervaring die je niet wilt missen als je het aan ons vraagt.

Wist je trouwens dat wij voor de surfers onder ons een van de meest bekende plekken zijn om heerlijk na te genieten van een intensieve dag op de zee.

Door 123info