Er zijn steeds meer mensen die de Swing Zapper kopen. Je kunt dit handige apparaatje bestellen in de webshop van meditecheurope.nl/. Maar wat doet een Swing Zapper nu precies en hoe gebruik je het apparaat? Wij leggen je graag uit hoe dit apparaat werkt. Zo kun je voor jezelf bepalen of de Swing Zapper ook interessant is voor jou. Bovendien weet je na het lezen van dit artikel ook meteen hoe je het apparaat gebruikt.

De werking van de Swing Zapper

De Swing Zapper is een energetisch systeem. Het doel van het apparaat is om parasieten en bacteriën te doden. Omdat het apparaat een variabele frequentie heeft, hoef je niet bang te zijn dat de schadelijke organismen immuun worden voor het apparaat. De Swing Zapper is relatief eenvoudig te gebruiken om schadelijke organismen als parasieten en bacteriën te elimineren. Ben je benieuwd hoe het apparaat werkt? Wij leggen je graag uit hoe jij het apparaat thuis kunt gebruiken.

Zo gebruik je de Swing Zapper

Het is belangrijk om de Swing Zapper allereerst op een glad oppervlak te plaatsen. Pak de handelektroden vast en druk op de knop. De behandeling begint nu en duurt 7 minuten. Zodra de behandeling klaar is, schakelt het apparaat zichzelf uit. In eerste instantie is het aan te raden om 3 behandelingen op een dag te nemen. Je kunt hier ongeveer 20 minuten per keer tussen houden. Hopelijk merk je al snel dat je je beter gaat voelen op deze manier. 

Wat kun je verder nog doen?

Uiteraard is het ook verstandig om het gebruik van de Swing Zapper met een goede voeding en gezonde levensstijl te combineren. Ga goed na hoe je een gezonde voeding aanhoudt en probeer ook ruim voldoende te bewegen. Het is altijd van belang om voldoende te bewegen en gezond te eten. Maar zeker als je last hebt van bepaalde klachten, wordt dit extra belangrijk om te doen.

Conclusie

De Swing Zapper is een handig apparaat dat je kunt gebruiken om bacteriën en virussen te doden. De Swing Zapper is erg eenvoudig te gebruiken en schakelt zichzelf na de behandeling weer uit. Als je last hebt van bepaalde klachten of zo gezond mogelijk wilt blijven, is het ook belangrijk om op je levensstijl te letten. Let bijvoorbeeld goed op je voeding en zorg ervoor dat je voldoende sport en beweegt. Volg je onze tips op, dan voel je je waarschijnlijk al snel een stuk fitter.

Door 123info