Het toepassen van deurklinken is geen kunst op zich maar kan de algemene regels volgen: zorg dat het één geheel wordt en bij elkaar past. Eigenlijk maakt het niet uit of je voor moderne deurklinken kiest of voor landelijke of misschien zelfs jaren 30 deurklinken. Kijk naar wat jouw interieur is, wat past daarbij en kijk ook eens naar een zwarte deurklink. Deze kan verrassend bij meer interieurstijlen dan je in eerste instantie zou denken. Maar hoe pas je de moderne deurklink toe in jouw woning?

Wat zijn deurklinken en welke stijlen zijn er?

Eigenlijk zijn deurklinken alle handgrepen en handvaten die op een deur bevestigd zijn of bevestigd kunnen worden om te zorgen dat de deur gebruikt kan worden. Het is een onderdeel van het gehele deurbeslag en je kunt allerlei kanten ermee op. Kijk niet alleen in de winkel voor de mogelijkheden maar kijk vooral ook online. De mogelijkheden zijn daar veel ruimer dan in de fysieke winkel.

Als je kijkt naar de stijlen en trends, kun je oneindig kiezen als je op zoek bent naar moderne deurklinken. Zo zijn er deurklinken die trendy zijn, maar ook landelijk, authentiek zoals de jaren 30, modern en klassiek in het materiaal RVS. Afhankelijk dus van jouw interieur en smaak kun je een model kiezen dat bij jou en bij jouw interieur past. Zorg in elk geval dat het één geheel is en ga geen moderne deurklink met strakke lijnen combineren in een authentieke jaren 30 woning. Dat geeft een rare afwijkende setting. 

Moderne deurklinken in allerlei kleuren

Eigenlijk kent design geen grenzen en dat geldt ook voor moderne deurklinken. Zo is er een uitgebreid assortiment waarbij je klinken in allerlei kleuren kan kopen. Zo kun je kiezen voor een RVS look, maar ook rood, blauw, groen en mat zwart zijn geen uitzonderlijke kleuren om in je interieur op te nemen. En kijk eens om je heen als je op de bank zit of aan de eettafel. Hoeveel deurklinken zie je wel niet zitten? Hoe mooi zou het zijn als deze perfect afgestemd is bij jouw smaak en interieur? Het geeft een professionele touch. 

Er zijn ook deurklinken die in de kleur RVS maar met een kleuraccent erin, zoals rood of groen. Dit kan een hele unieke, luxe en professionele look geven aan die deur waar je vanaf de zitbank altijd tegenaan kijkt. Als je bijvoorbeeld een licht interieur hebt met een bruin accent, dan kun je in je moderne deurklink ook het bruin terug laten komen als kleuraccent. 

Moderne deurklinken zijn er ook in gestroomlijnde vormen

Los van de kleuren en materialen zijn de moderne deurklinken ook in meerdere gestroomlijnde vormen te verkrijgen op Mooideurbeslag.nl. Zo voeg je eenvoudig en tikkeltje design toe aan je interieur. Je hebt dan geen opvallende kleuren maar een design voor een betaalbare prijs die de luxe in je woning net verder kan upgraden. Zo zijn er wel verschillende design modellen in bijvoorbeeld perla of RVS te verkrijgen. 

Door 123info